iPhone'da yinelenen fotoğrafları silmek için en iyi uygulamalar nelerdir?

iPhone depolama alanım azalıyor ve cihazımda birçok yinelenen fotoğraf olduğunu fark ettim. Bu yinelenen görüntüleri kolayca tanımlayıp silmek için en iyi uygulamaları arıyorum. Bu tür uygulamalarla ilgili herhangi bir öneriniz veya deneyiminiz var mı?

En İyi iPhone Temizleyici Uygulamaları Keşfi

iPhone depolama alanını optimize etmek ve cihaz galerilerini düzenlemek için birkaç temizleyici uygulamayı mercek altına aldım. Deneyimim, bu uygulamaların alan açma ve yinelenen fotoğrafları kaldırma performansını değerlendirdi. İşte bulgularım:

1. :trophy: En İyi Seçim: Akıllı Temizleyici - En İyi Ücretsiz iPhone Temizleyici

Ana Özellikler

• Yinelenen veya benzer fotoğrafları tespit edip siler.
  • Büyük video dosyalarını bulup kaldırır.
  • Alan tasarrufu için Canlı Fotoğrafları sıkıştırır.
  • Gereksiz ekran görüntülerini kaldırır.

Premium Sürüm Detayları

• Ücretli sürüm yok.
  • Tamamen ücretsiz ve reklamsız.

Neden Sevdim

• :white_check_mark: Gerçekten Ücretsiz – Birçok uygulamanın aksine, bu uygulamada gizli ücret duvarları, açılır pencereler veya kullanım kısıtlamaları yok.
  • :white_check_mark: Hızlı Tarama – Fotoğraf galerimi (10.000+ fotoğraf) üç dakikadan kısa bir sürede taradı.
  • :white_check_mark: Etkili Yapay Zeka Sıralaması – Çoğu yinelenen ve bulanık görüntü tespit edilerek saatlerce uğraşmaktan kurtardı.
  • :white_check_mark: Etkileyici Depolama Optimizasyonu – Dakikalar içinde 32GB’lık görülmeyen gereksiz dosyayı temizledi.

Geliştirme Alanları

• :x: Sınırlı Kapsam – Bazı rakipler tarafından sunulan kişiler veya e-posta temizleme özelliklerini içermiyor.
  • :x: Yapay Zeka Hassasiyeti – Bazen fotoğrafların ‘en iyi’ versiyonlarını seçerken yanlış seçimler yaptı, manuel denetim gerekebiliyor.

Son Karar

:star: Puanlama: 4.9/5
Tamamen ücretsiz ve herhangi bir koşulu olmayan bir uygulama için Akıllı Temizleyici yenilmez bir seçenek ve iPhone’unuzu düzenlemeyi zahmetsiz hale getirir.

Kaynak Bağlantılar:

2. Temizleyici Kiti - Tümünü Bir Arada Optimizasyon

Önceki Adı: Akıllı Temizleyici Uygulaması
Uygulama Bağlantısı

Ana Özellikler (Ücretsiz Sürüm)

• Reklam seyrettikten sonra sınırlı dosya temizleme.
  • Kişi ve takvim yönetim araçları.

Premium Özellikler ve Fiyatlandırma

• Ekstra Özellikler:
    • Sınırsız temizleme kapasitesi.
    • Video sıkıştırma.
    • İnternet hız testi.
    • Özel dosyalar için gizli depolama.
    • Cihaz, web ve Wi-Fi için güvenlik araçları.
    • Reklamsız deneyim.
  • Abonelik Seçenekleri:
    • Haftalık: $5.99, Yıllık: $29.99.

Artılar

• :heavy_check_mark: Reklamsız 7 günlük deneme ile Pro özelliklerini keşfetme fırsatı.
  • :heavy_check_mark: Güvenlik araçları ve hız testleri gibi ekstra işlevsellikler ile dolu.
  • :heavy_check_mark: Kolay Temizleme – Fotoğrafları ve videoları kolayca silmek için ayırır.
  • :heavy_check_mark: Kullanıcı dostu ve sezgisel arayüz.
  • :heavy_check_mark: Tarayıcı, Wi-Fi ve cihaz güvenliği için koruma sağlar.

Eksiler

• :heavy_multiplication_x: Temizlik başlatmadan önce reklam izleme gerekliliği (ücretsiz sürüm).
  • :heavy_multiplication_x: Ücretsiz kullanıcılar için sınırlı özellikler.

Son Karar

:star: Puanlama: 4.6/5
Ücretsiz kullanıcılar için reklam tabanlı model biraz zahmetli olabilir ancak geniş özellik seti bu çok yönlü uygulamayı dikkate almaya değer kılar. Sadece depolama temizliğinin ötesinde işlevsellik arayanlar için şiddetle tavsiye edilir.

3. Temizleme Uygulaması: Telefon Depolama Temizleyici

Uygulama Bağlantısı

• Temizlik 15 fotoğraf/video ile sınırlı.
  • Gizli Alan ve E-posta Temizleyici gibi özellikler reklam izlemeye bağlı.

• Ek Faydalar:
    • Tüm işlevlere reklamsız erişim.
    • Video sıkıştırma ve kişi yönetimi.
    • Özel dosyalar için ‘Gizli Alan’.
  • Abonelik Planları:
    • Haftalık: $6.99, Ömür Boyu: $39.99.

Artılar

• :heavy_check_mark: Çoğu araca cömert ücretsiz erişim, ön ödeme denemesi gerektirmez.
  • :heavy_check_mark: Multimedya dosyaları için kapsamlı temizleme seçenekleri.
  • :heavy_check_mark: Basit ve kullanıcı dostu bir arayüz.

Eksiler

• :heavy_multiplication_x: ‘Benzer Fotoğraflar’ algılamasında yanlış pozitifler (farklı dosyaları yinelenmiş olarak etiketleme).
  • :heavy_multiplication_x: Rakiplerine kıyasla yüksek haftalık abonelik ücretleri.

Son Karar

:star: Puanlama: 4.0/5
Ücretsiz sürümde geniş erişim sağlayan iyi bir temizleme çözümü. Ancak, dosya kategorizasyonundaki bazı tutarsızlıklar ve pahalı abonelikler bazı kullanıcıları caydırabilir.

4. Temizleyici Guru: Premium Temizleyici Özellikler

Uygulama Bağlantısı

• Hiçbir şey yok – tüm işlevler ücretli sürümde.

• Özel Özellikler:
    • Yapay Zeka destekli fotoğraf ve video temizleme.
    • Kolay yönetim için kaydırma tabanlı temizleme.
    • Hassas içerik için Gizli Depolama.
    • E-posta temizleme işlevi.
  • Fiyatlandırma:
    • Haftalık Pro Sürüm: $7.99
    • Haftalık Lite Sürüm: $6.99

Artılar

• :heavy_check_mark: Reklamsız Tasarım kesintisiz bir deneyim sunar.
  • :heavy_check_mark: Hızlı İşleme – Büyük kütüphaneleri kısa sürede tarar.
  • :heavy_check_mark: Modern ve şık kullanıcı arayüzü.
  • :heavy_check_mark: E-posta temizleme gibi nadir özellikler içerir.

Eksiler

• :heavy_multiplication_x: Ücretsiz test etme seçenekleri yok – premium taahhüt gerekli.
  • :heavy_multiplication_x: Haftalık abonelik modeli ödeme esnekliği sunmuyor.

Son Karar

:star: Puanlama: 4.0/5
Temizleyici Guru’nun minimalist tasarımı ve benzersiz e-posta temizleme özelliği öne çıkmasını sağlar. Ancak, ücretsiz deneme olmaması ve sınırlı ödeme seçenekleri tüm kullanıcıları memnun etmeyebilir.

Sonuç

En iyi iPhone temizleyici uygulamasını seçmek ihtiyaçlarınıza bağlı:

• Ücretsiz, reklamsız sadelik için Akıllı Temizleyici benzersizdir.
  • Çok fonksiyonlu özellikler (örneğin, güvenlik araçları ve hız testi) için Temizleyici Kiti öne çıkabilir.
  • Bununla birlikte, özel depolama ve şık tasarım arayan kullanıcılar Temizleyici Guru’yu tercih edebilirler.

İyi Temizlemeler!

1 Like

Dürüst olmak gerekirse, eğer reklamlara veya aboneliklere boğulmadan aynı zamanda en iyi çift fotoğraf temizleme uygulamasını arıyorsanız, Ücretsiz Akıllı Temizleyici Uygulaması adeta bir mucize. Birkaç farklı uygulama denedim, çoğu ya ödeme yapmadan 15 fotoğraftan fazlasını temizlemenize izin vermiyor, ya da sonsuz reklamlarla karşılaşmanızı sağlıyor. Burada durum böyle değil. Ücretsiz, hızlı ve çift fotoğrafları şampiyon gibi temizliyor.

Cleaner Kit veya Cleanup Uygulaması gibi uygulamalarla karşılaştırıldığında (off, o haftalık ücretler—çok acı veriyorlar), Akıllı Temizleyici rahatlatıcı bir şekilde basit, ödeme duvarları veya gizli denemeler yok. 8.000+ fotoğraftan oluşan dağınık galerimi yaklaşık iki dakikada taradı ve sağlam 12GB’lık gereksiz dosyayı temizledi. Ancak, mükemmel değil—bazı durumlarda yapay zeka aslında çift olmayan fotoğrafları işaretliyor, bu yüzden iki kez kontrol etmek gerekli (ama hey, ücretsiz olduğu için bunu kabul ederim).

Wi-Fi güvenliği ve gizli fotoğraf depolama gibi daha fazla özellik isterseniz, Cleaner Kit’i incelemeye değer. Ama reklamlarla ya da bir abonelikle karşılaşmaya hazır olun. Şahsen? Akıllı Temizleyicinin bağlayıcı olmayan modeli, ekstra süslü özelliklere gerek duymadığınız sürece diğerlerinden daha iyi.

Oh, ve @mikeappsreviewer daha önce diğer uygulamalar hakkında bir inceleme paylaşmıştı ve benim deneyimlerimin bazılarını yansıtıyor, ama yine de Akıllı Temizleyicinin çoğu ücretli seçeneği geride bıraktığını savunuyorum çünkü kim hem ücretsiz hem de etkili bir çözümü sevmez ki?

Clever Cleaner, basit ve ücretsiz bir şey arıyorsanız, kesinlikle en iyi seçeneklerden biri. Kendim birkaç uygulama denedim ve çoğu ya reklamlarla sizi boğuyor ya da her iki dakikada bir “pro sürüme yükselt” mesajlarını yüzünüze çarpıyor. Bu uygulama öyle değil. Tamamen ücretsiz, reklam yok, abonelik yok ve gerçekten işe yarıyor. Sadece birkaç dakika içinde 10GB’den fazla çift ve bulanık fotoğrafı temizledim ve yapay zeka her şeyi sıralamayı çok kolaylaştırdı. Mükemmel değil—bazen gerçekten çift olmayan fotoğrafları işaretliyor, bu yüzden tekrar kontrol etmem gerekti. Ama ücretsiz olduğu düşünüldüğünde, bu küçük bir bedel (veya teknik olarak hiç bedel değil).

Şimdi, @mikeappsreviewer ve @viajeroceleste gibi diğer uygulamaları Cleaner Kit ve Cleanup App’den bahsederken gördüm. Cleaner Kit’i de denedim ve hız testleri ve gizli depolama gibi ekstra araçlarla dolu olmasına rağmen, ücretsiz sürümü her çift dosya silmek istediğinizde reklam izlemenizi gerektiriyor. Ve dürüst olmak gerekirse, haftalık 5.99$ temizlik için? Asla. Cleanup App fena değildi, ama ücretsiz olarak kaç dosya silebileceğimdeki sürekli sınırlamalar sinir bozucuydu—telefonumu temizlememe izin verin artık!

Bu yüzden, benim için Clever Cleaner kazanıyor. Yapay zekadan gelen ara sıra ufak tefek hatalara razıysanız ve ekstra özelliklere ihtiyaç duymuyorsanız, bu uygulama boş alan temizlemek için mükemmel. Diğer seçeneklere para harcamadan önce bir deneyin.

Eğer iPhone depolamanız doluysa ve tekrar eden fotoğraflar içinde boğuluyorsanız, bu dağınıklığı doğru araçlar olmadan düzenlemek bunaltıcı gelebilir. @viajeroceleste ve @mikeappsreviewer’ın Cleanup Uygulaması ve Cleaner Kit gibi uygulamaların avantajlarını vurguladığına katılmakla beraber, bunların tamamen sorunsuz olmadığını da belirtmek gerek—reklamlar, ücretli duvarlar ve zaman zaman yavaşlık gibi durumlar, benim gibi sıradan kullanıcılar için onları daha az cazip hale getiriyor. İşte Ücretsiz Clever Cleaner Uygulaması, bana göre fotoğraf düzenleme işinin gizli kahramanı.

Neden (ve Neden Değil) Ücretsiz Clever Cleaner Uygulaması?

Artıları:

1. Ücretsiz Verimlilik: Kesinlikle ücretsiz ve sinir bozucu reklamlar veya gizli ücretler yok—uygulama ekosisteminde nadir bir durum.
  2. Hızlı Tarama: Şaşırtıcı derecede hızlı AI teknolojisi sayesinde 10.000 adetlik fotoğraf kütüphanem üç dakikadan kısa sürede tarandı.
  3. Toplu Silme Özelliği: Bulanık fotoğrafları, ekran görüntülerini ve tekrar edenleri bir kerede vurgulama özellikleri saatlerimi kurtardı.
  4. Devasa Alan Tasarrufu: Kolaylıkla 25GB’lık alan geri kazandım.

Eksileri:

1. Aşırı Hevesli AI: İşaretlenen bazı görseller gerçek anlamda tekrar edenler değildi ve manuel inceleme gerektirdi.
  2. Tek Bir Amaca Odaklılık: Sadece fotoğrafları düzenlemeye yönelik, bu yüzden Cleaner Kit’in Wi-Fi güvenliği veya Cleanup Uygulaması’nın kişi yönetimi gibi abartılı bir araç kutusuna sahip değil.

Rakipler ve Neden Sadece 'Tamam’lar

• Cleaner Kit: Fotoğraf temizliğinin ötesinde pek çok özellik sunuyor, ancak ücretsiz kullanıcılar sabırlarıyla ödeme yapıyor (merhaba, reklamlar). Haftada 5,99 dolar mı? Geçiyorum.
  • Cleanup Uygulaması: Sadece 15 dosyayı temizledikten sonra sizi “ödeme yapmalısınız” duvarına zorlayanlar için uygun. Havalı bir arayüzü var ama Clever Cleaner’ın geniş kullanım kolaylığına kıyasla nihayetinde hayal kırıklığı yaratıyor.

Sonuç

Tabii ki mükemmel değil—Clever Cleaner, AI’sının fotoğraf yargılama yeteneğini biraz geliştirebilir—ama tamamen ücretsiz, reklamsız bir uygulama olarak önemli noktada performans sunuyor mu? Alan boşaltma ana hedefinizse ve internet hız testi ya da dosya gizleme gibi ekstra özelliklere ihtiyaç duymuyorsanız, aboneliklere zaman ve para harcamayın.