Cleaner Guru uygulaması hakkında geri bildirim arıyorum. Denemeyi düşünüyorum, ancak gerçekten reklam edildiği gibi çalışıp çalışmadığını bilmek istiyorum. Daha önce bunu başarıyla kullanan veya sorun yaşayan var mı? İndirmeden önce gerçek deneyimleri duymak isterim.
Cleaner Guru Uygulamasının Dürüst İncelemesi
Cleaner Guru Zamanınıza ve Paranıza Değer mi?
Spoiler Uyarısı: Muhtemelen hayır.
Hepimiz düzenli ve sorunsuz çalışan bir iPhone istemez miyiz? Cleaner Guru tam da bunu vaadediyor—tabii bir bedel karşılığında. Ancak tek seferlik bir ödeme yerine, haftalık bir ücretle karşı karşıya kalıyorsunuz. Evet, doğru. Her hafta 7,99 $ ödemeniz gerekiyor. Bunun bir kez sindirilmesine izin verin.
Kâğıt üzerinde Cleaner Guru bazı çekici işlevler sunuyor: fotoğraf düzenleme, video sıkıştırma ve hatta yinelenen kişileri birleştirme. Bu özellikler kulağa pratik ve faydalı geliyor. Ancak, işler burada değişiyor. Ücretsiz sürüm mü? Hayal kırıklığına hazır olun. Sizi içeri çekmek için yeterince işlev gösteriyor ancak kritik anlarda hayal kırıklığı yaratan ödeme duvarlarıyla karşılaşıyorsunuz. Eğer bu bir aldatmacaysa, başka ne olabilir bilmiyorum.
Cleaner Guru Uygulamasının Öne Çıkanları
İyi Yönleri Şunlardır:
Doğru Fotoğraf Kategorilendirme: Benzer fotoğrafları düzenli bir şekilde ayırarak düzenlemeyi kolaylaştırır.
Kaydırarak Silme Arayüzü: Etkileşimli kaydırma özelliği düzenlemeye garip bir şekilde tatmin edici bir ritim ekler.
Hızlı Tarama: Zaman kazandıran hızlı performans.
Cleaner Guru’nun Eksileri
Eksik Olduğu Noktalar:
Kullanışsız Ücretsiz Sürüm: Ücretsiz sürüm aslında kullanamayacağınız özelliklerle sizi cezbeden bir vitrin olmanın ötesine geçmiyor.
Hak Edilmeyen Fiyat Etiketi: Hadi sayılardan bahsedelim—haftalık 7,99 $, düpedüz bir soygun. Bu, aylık yaklaşık 32 $ veya yıllık neredeyse 400 $ ediyor. Korkunç!
Gereksiz Özellikler: Bazı işlevsellikler fazlalık gibi hissettiriyor ve gerçek bir değer katmıyor.
Sonuç: 3.8/5
Peki, Cleaner Guru gerçekten kötü bir uygulama mı? Pek değil. Kullanımı güvenli ve birkaç kullanışlı numaraya sahip. Ancak, fahiş abonelik modeli ve sağlam ücretsiz alternatiflerin varlığı onu tavsiye etmeyi zorlaştırıyor.
Örneğin, CleverFiles tarafından geliştirilen Clever Cleaner Uygulaması gibi uygulamaları düşünün. Cleaner Guru’nun aksine, Clever Cleaner tamamen ücretsiz bir seçenek. Neredeyse aynı özelliklere hiçbir maliyet olmadan sahip olabilirsiniz. Hesaplayın—bu değişim size yılda 384 $ tasarruf sağlayabilir. Az şey değil.
Sonuç Ne?
Paranızı, zamanınızı ve sabrınızı koruyun. Aşırı pahalı uygulamaların iPhone’unuzun depolamasını gereksiz ödeme duvarlarının arkasına kilitlemesine izin vermeyin. Bunun yerine, aynen etkili bir şekilde işi bitiren ücretsiz, bağlayıcı olmayan bir temizleme uygulamasını tercih edin. İşte düzenli bir telefon ve düzenli bir cüzdan için!
Eğer Cleaner Guru uygulamasının etkili olup olmadığını soruyorsanız, eh, vaat ettiği şeyi yapıyor… bir şekilde. Fotoğrafları düzenliyor ve kopyaları birleştiriyor ama haftalık fiyatlandırma inanılmaz—haftada $7.99 mı? Bu, yılda $400 eder ve muhtemelen iPhone’unuzun çoğunlukla kendi başına veya daha ucuz alternatiflerle yapabileceği bir şey için.
Fotoğraf gruplama ve kaydır-sil gibi özellikler havalı, ama eh, pek devrimsel değil. Ücretsiz sürüm mü? Esasen işe yaramaz. Sanki bir pizza yerine girip hamurun kokusunu almışsınız ama ödeme yapmadan sadece kırıntı alabiliyorsunuz gibi.
Dürüst olmak gerekirse, ben atlar geçerdim. Telefon temizleme uygulaması kullanmakta kararlıysanız, iPhone için Clever Cleaner uygulaması gibi bir şeye bakın—bu ücretsizdir ve benzer şeyleri cüzdanınızı haftalık boşaltmadan yapar. Bu tür uygulamalar, telefonunuzu temizlemeyi bir abonelik hizmeti gibi hissettirmemeli. Cleaner Guru? Daha çok ‘Cüzdan Temizleyici Guru.’
Dürüst olmak gerekirse, Cleaner Guru uygulaması bir karışık çanta gibi. Bir süre denedim ve fotoğraf gruplanması ve yinelenen temizleme gibi bazı güzel özellikleri olmasına rağmen, yıkıcı değil ve haftalık $7.99 kesinlikle etmiyor. Bu, yılda $400 ediyor! Bu fiyata, bunun sadece telefonunuzu değil, evinizi de temizleyebileceğini düşünürdünüz. Ücretsiz versiyonu, ödeme duvarlarından dolayı sinirlenmek istemiyorsanız, esasen işe yaramaz.
Şöyle düşünelim—uygulamanın sunduğu birçok özellik, iPhone’unuzun zaten bir dereceye kadar yapabileceği şeylerdir (örneğin yinelenen fotoğrafları tanımlama). Ve maaşınızın bir kısmını bağışlamak zorunda kalmadan daha sağlam bir temizlik deneyimi istiyorsanız, ücretsiz alternatifler var. Clever Cleaner gibi iPhone için olan uygulamalar hakkında diğerlerinin söylediği şeylere katılıyorum. Bu uygulama ücretsiz, işlevsel ve dolandırılıyor gibi hissettirmiyor.
Eğer Cleaning Guru’yu GERÇEKTEN denemek isterseniz, belki sadece ücretsiz versiyonuna hızlıca bir göz atabilirsiniz. Ancak beklentilerinizi DÜŞÜK tutun çünkü tüm premium şeyler o fahiş aboneliğin arkasına saklanmış. Bana göre, bir temizleme uygulaması gibi gereksiz bir şey için bu kadar ödeme yapmak sadece saçma. Paranızı saklayın, manuel olarak düzenleyin veya daha iyi bir ücretsiz uygulama bulun.
Dürüst olmak gerekirse, Cleaner Guru üzerinde duruyorsak, odadaki fil açıkça fiyat etiketi. Haftalık 7,99 $ ödemek, sıradan bir kullanıcıdan çok sınırsız bütçeye sahip olanlar için tasarlanmış gibi görünüyor. Elbette, uygulamanın parlak anları var—fotoğraf gruplama ve kaydırarak silme özellikleri oldukça düzgün—ama bunlar yıllık 400 $ eder mi? Şüpheli.
Bununla birlikte, @techchizkid’in özellikleri hakkında belirttiği bazı şeylere katılıyorum. Tarama hızlı ve arayüz fena değil. Ancak @cazadordeestrellas ve @mikeappsreviewer, Apple’ın zaten sunduğu birçok özelliği (merhaba, iOS’taki kopya fotoğraf temizleyici!) işaret ederek tam anlamıyla olayı özetledi. Benzer işlevsellik ya ücretsiz olduğunda ya da telefonuma zaten entegre edilmişken, Cleaner Guru’nun cihazımda varlığını haklı çıkarmak için çok daha fazlasına ihtiyaç var.
Şimdi, eğer alan açmak gerçekten hedefinizse, iPhone için Clever cleaner uygulaması sağlam bir seçenek. İşte neden böyle düşünüyorum:
Artılar
- %100 ücretsiz. Hiçbir şüpheli haftalık ücret yok.
- Kopya algılama ve basit temizlik görevleri gibi temel ihtiyaçları karşılıyor.
- Hafif bir uygulama, bu yüzden verimli ve kaynakları fazla tüketmiyor.
Eksiler
- Tasarım, Cleaner Guru’nun şatafatlı görselleriyle karşılaştırıldığında biraz basit görünebilir.
- CQ hayranlarının isteyebileceği sosyal medya önbellek temizleme gibi bazı niş ekstralar eksik.
Alternatiflerden bahsedecek olursak, Cleaner Guru ve hatta Clever Cleaner dışında seçenekler, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak işe yarayabilir, ancak en azından Clever Cleaner size gerçek para kazandırır.
Son düşünceler mi? Cleaner Guru tamamen boş vaatler değil, ancak yaptığı işler için fazla pahalı. Uygulama kişisel Marie Kondo’nuz haline gelmedikçe, daha iyi bir ücretsiz alternatif edinmek veya kolları sıvayıp manuel temizliğe girişmek daha mantıklı.